Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Το αχαϊκό ποδόσφαιρο γιορτάζει…

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Η χθεσινή Κυριακή ήταν ίσως από τις πιο πετυχημένες της φετινής χρονιάς για το Αχαϊκό ποδόσφαιρο.
Ο Τελικός Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής βρήκε τον πανάξιο εκπρόσωπο της Αχαΐας, ΑΧΑΪΚΗ, να εκπροσωπεί πανελληνίως την Αχαΐα. Ασχέτως αποτελέσματος που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Α. το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να εκφράσει τα πιο θερμά συγχαρητήρια του προς όλη την οικογένεια της ΑΧΑΪΚΗΣ για την εξαιρετική της πορεία στο θεσμό του Κυπέλλου.
Δύο ώρες αργότερα σε μία λαμπρή εκδήλωση στο γήπεδο της Παναχαϊκής γιορτάστηκε η κατάκτηση του τίτλου της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής . Η μεγάλη κυρία της Πάτρας χτίζεται για να φτάσει σιγά-σιγά εκεί που της αρμόζει.
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Α. συγχαίρει όλη την οικογένεια της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ γι αυτήν την εξαιρετική πορεία και της εύχεται να υλοποιήσει τους στόχους της.
Επιπλέον την ευχαριστούμε που σε αυτή τη γιορτή συμμετείχε ενεργά το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (Ε.Π.Σ.Α., Σ.Ε.Π.Α., Σύνδεσμος Προπονητών, Επιτροπή Διαιτησίας).
Τέλος η Ε.Π.Σ.Α. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Σ.Ε.Π.Α. για την ουσιαστική συμμετοχή στην γιορτή αυτή αλλά και όλες τις ακαδημίες που συμμετείχαν (Αίολος Αγυιάς, Αετός Ρίου, Άτλας, Αρόη Α.Ε., Αχαϊκός, Δαβουρλής Κ. 92, Δίας, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Νίκη Προαστίου, Παναχαΐς, Πάτρα 2005).