Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Ολοκληρώθηκαν σήμερα στο ενωσιακό γήπεδο Ανδρέας Κάνιστρας τα εργομετρικά για τις μικτές ομάδες.Τα εργομετρικά απευθύνονταν σε όλους τους αθλητές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2004, 2006 και 2008 από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα υποδομών Primavera. Οι ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν ήταν οι ακόλουθες:
Άβυθος, ΑΕ Πάτρα 2005, Αετός Ρίου, Απόλλων/ Λύκοι, Αστέρας Θησέας, Αστέρας Τέμενης, Άτλας, Ατρόμητος ΖαρουχλεΊκων, Αχαϊκή, Αχιλλέας Καμαρών, Αχαϊκός, Αρόη, Ίκαρος Πετρωτού, Δαβουρλής, Δίας, Διαγόρας ΒραχναιΪκων, Δόξα Παραλίας, Θύελλα Αιγίου, Θύελλα Πατρών, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Νίκη Προαστείου, Πανμοβριακός Ριόλου, Πήγασος , Κ.92, , Πανιώνιος Αχιλλέας.

Όλες οι ομάδες θα πρέπει μέχρι και την Δευτέρα 18/11 στις 21:00 να συμπληρώσουν στην πλατφόρμα goaly τις καρτέλες αξιολόγησης των αθλητών τους (ολοκληρωμένες καρτέλες, με ΟΛΑ τα στοιχεία συμπληρωμένα ΕΚΤΟΣ από το ποσοστό λίπους, το οποίο είναι προαιρετικό).

Όλες οι καρτέλες αξιολόγησης θα πρέπει να είναι στο επίπεδο advanced (εκτός από τους τερματοφύλακες που θα επιλέγουν το πεδίο goalkeeper).