Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Εορταστικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναχαϊκή

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Η ΕΠΣ Αχαϊας, η ΠΑΕ Παναχαϊκή και το ίδρυμα “Φλόγα” είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν το καλεντάρι των εορταστικών εκδηλώσεων.

Παρασκευή 20/12

Παιδική κερκίδα στον αγώνα ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ -ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Καλούνται όλα τα παιδια που συμμετέχουν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της πόλης και όχι μονο να παρακολουθήσουν τον σημαντικό αυτό αγώνα της ομάδας μας, φορώντας τα διακριτικά ρούχα του συλλόγου τους.

Παιδιά ηλικίας από 6- 16 ετών θα παραστούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της σκεπαστής κερκίδας και θα γευτούν όλες τις εκπλήξεις που θα έχουμε ετοιμάσει για αυτά. Η συμμετοχή των παιδιών είναι εντελώς δωρεάν.

Από Παρασκευή 20/12 έως Σάββατο 28/12 σε όλες τις ακαδημίες μέλη της ΠΑΕ Παναχαϊκή και στο μεζοδοπωλείο-καφέ Το Θράνιο υποστηρικτή της οργάνωσης, θα υπάρχουν κουμπαράδες συμμέτοχης για την ενίσχυση του ιδρύματος “Φλόγα” καθώς και τράπεζα τροφίμων και ρούχων που θα διατεθούν και σε άλλα ιδρύματα της πόλης μας.

Κυριακή 29/12 και Δευτέρα 30/12

Θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις από την πλέον αξιόπιστη εταιρία μετρήσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ATHLOMETRIX. Οι μετρήσεις απευθύνονται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το έτος 2001 έως και το έτος 2008. Οι αθλητές που θα πέτυχουν επιδόσεις άνω του 95 % θα φιλοξενηθουν στην Γερμανία προκειμένου να δοκιμαστούν εκεί από γερμανικές ομάδες με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Για τους αθλητες που είναι γεννημένοι τις χρονολογίες 2004 και 2005 εκτός από την πιθανότητα να πετύχουν την επίσκεψη τους στην Γερμανία, οι μετρήσεις τους θα χρησιμοποιηθούν για την σύσταση της μικτής ομαδας Αχαΐας που ταυτόχρονα θα αποτελεί και την U-17 της Παναχαϊκής. Υπό την επίβλεψη του προπονητή μας κου Παρασκευόπουλου Χρήστου (U-19) θα αγωνιστεί σε φιλικά παιχνίδια με ομάδες Super League, Super League 2 και ομάδες του εξωτερικού

Για τους αθλητές γεννημένους 2006-2008 εκτός από την πιθανότητα να επισκεφτούν την Γερμανία οι μετρήσεις τους θα αξιολογηθούν από τους προπονητές των προ εθνικών ομάδων και εάν είναι καλύτερες των υπαρχόντων, θα κληθούν να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Ενωσιακού προπονητή.

Στις μετρήσεις, που απευθύνονται στην ευρύτερη περιοχή Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος των μετρήσεων είναι 65€ ανά αθλητή και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο ίδρυμα “Φλόγα”. Οι δηλώσεις συμμέτοχης γίνονται στους υπευθύνους όλων των ακαδημιών που με την σειρά τους θα ενημερώσουν τον κύριο Παπαγιαννόπουλο 6946162004 και την κυρία Λουκοπούλου 6943897400.
Share on Facebook