Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Αποφάσεις Δ.Σ. / Ε.Π.Σ.Α. στις 30/3/2016

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αχαΐας συνεδρίασε την Τετάρτη 30/3/2016 και αποφάσισε τα εξής:

  1. Την θέση της κας Φλωράτου Αμαλίας στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων Ε.Π.Σ.Α. αναλαμβάνει ο Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Α. Μπαλαφούτης Δημήτριος.
  2. Αποφασίστηκε ομόφωνα το χρέος της Παναχαικής (500 ευρώ) από την κατάθεση δελτίων (αφορά μεταγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών), λόγω της οικονομικής κατάστασης του σωματείου, να μην διεκδικηθεί από την Ε.Π.Σ.Α.  καθώς και η οφειλή του σωματείου Ατρόμητος Λάππα Α.Σ. αποφασίστηκε ομόφωνα να διαγραφεί λόγω μη ύπαρξης του σωματείου.
  3. Αποφασίστηκε το ράντισμα των χόρτων στα τρία Ενωσιακά γήπεδα (Α. Κάνιστρας, Προσφυγικών, Αγυιάς).
  4. Θα διοργανωθεί από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας ημερίδα με θέμα “Το Ποδόσφαιρο χαρίζει Ζωή”(Γίνε δότης μυελού των οστών)  με σκοπό ενημέρωσης και παρότρυνσης όλων όσων ασχολούνται με το Αχαϊκό Ποδόσφαιρο να γίνουν δότες μυελού των οστών, σε χώρο που θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως., Θα τιμηθούν ο Πρόεδρος του Κ.Ε.Δ.Μ.Ο.Π. (Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών), ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. Δημόπουλος Σάκης, για την προσφορά του Π.Σ.Α.Π., ο διεθνής ποδοσφαιριστής Μόρας Βαγγέλης για την ενεργοποίηση της κοινωνίας στο θέμα της προσφοράς μυελού των οστών, ο Υπουργός Χαράλαμπος-Σταύρος Κοντονής  για την προσφορά του στο Ποδόσφαιρο καθώς και τη βοήθειά του για την ανακατασκευή του γηπέδου των Προσφυγικών και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Συναδινός Ιούλιος.
  5. Το Δ.Σ. πήρε απόφαση και όρισε υπεύθυνη χορηγιών  καθώς και υπεύθυνη στο οργανωτικό κομμάτι της εκδήλωσης που προαναφέραμε την κυρία Χρυσούλα Σταθοπούλου .
  6. Αποφασίστηκε να ενισχυθεί με 250 ευρώ η Μεγάλη Πορεία Αγώνα κατά της Ανεργίας που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων.