Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για Τελικούς Παίδων

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Η Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ μετά το πέρας της Τελικής φάσης της κατηγορίας Παίδων, που διεξήχθησαν, με μεγάλη επιτυχία στο γήπεδο της Παναχαϊκής, θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Παναχαϊκή Συμμαχία, την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή και προσωπικά τον κύριο Κατσουράνη Κώστα για την παραχώρηση του γηπέδου και των βοηθητικών χώρων του, την Τεχνική επιτροπή υποδομών ,τις ομάδες που πήραν μέρος σε όλες τις τελικές φάσεις αλλα κυριως τους γονείς των παιδιών που έχουν επιλέξει να εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε μια ακαδημία ποδοσφαίρου.
Τέλος, σύσσωμο το Δ.Σ, ευχαριστεί την κυρία Λουκοπούλου Διονυσία για την πρωτοβουλία της να καλέσει τους Παγκόσμιους Παραολυμπιονίκες ΜΑΜΑΛΟ ΠΑΥΛΟ και ΚΕΛΛΥ ΛΟΥΦΑΚΗ να παραστούν στους Τελικούς αγώνες Παίδων αλλά και τους ίδιους τους Παραολυμπιονίκες που με το χαμόγελο τους και τη διάθεση τους καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης έδωσαν τα μηνύματα που επιθυμούμε στην νεολαία μας.
Γνωρίζουμε τις ατέλειες που είχε η εκδήλωση και υποσχόμαστε σε παιδιά και γονείς την ασταμάτητη προσπάθεια μας ώστε η επομένη φορά να είναι ακόμα καλύτερα. Άλλωστε εχθρός του καλού είναι το καλύτερο