Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Συνεργασία Ε.Π.Σ.Α. με την Υπεύθυνη Προγράμματος Ανάπτυξης Υποδομών Ε.Π.Σ.Α.

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας ανακοινώνει την συνεργασία με την Διονυσία Λουκοπούλου ως Υπεύθυνη του Προγράμματος Ανάπτυξης Υποδομών της Ε.Π.Σ.Α.
Η κα Λουκοπούλου έχει αναλάβει την εκπαίδευση των αθλητικών σωματείων της Αχαΐας πάνω στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης ακαδημιών goaly.
Η Διονυσία Λουκοπούλου, εκπαιδευτικός με άριστη γνώση στην διαχείριση υπολογιστών, υπεύθυνη του προγράμματος ανάπτυξης του Παναθηναϊκού στην Αχαΐα, μέλος οργανωτικής επιτροπής τουρνουά σε Αχαΐα και Αθήνα ενώ συμμετέχει και στο team των φεστιβάλ, αθλητικών ακαδημιών, Ο.Π.Α.Π. .
Αυτή την τεχνογνωσία και εμπειρία θα μεταφέρει στην Ε.Π.Σ. και στα αθλητικά σωματεία της Αχαΐας. Με την κίνηση αυτή η Ε.Π.Σ. Αχαΐας αναδεικνύει το ιδιαίτερο βάρος που έχουν οι υποδομές στο γενικότερο σχεδιασμό της. Η κα Λουκοπούλου μαζί με την Τεχνική Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ.Α. έχουν σχεδιάσει ένα τριετές πλάνο ανάπτυξης με απώτερο σκοπό την διάδοση του αθλήματος αλλά και την δημιουργία ευκαιριών στα παιδιά της περιοχής μας να ανέλθουν σε ανώτερες κατηγορίες. Το τριετές πλάνο περιλαμβάνει ως τελικό στόχο την χρήση των παικτών αυτών από τις Π.Α.Ε. της περιοχής μας Παναχαϊκή και Παναιγιάλειο.
Είναι σίγουρο ότι η κυρία Λουκοπούλου θα αναδείξει αυτό τον ρόλο της Ένωσης μας και σύντομα οι Π.Α.Ε. θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο έργο που αναλαμβάνει.
Σύντομα θα υπάρξουν και νεότερες σχετικές πληροφορίες και ανακοινώσεις.