Δεν υπάρχουν αναμετρήσεις
Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣΑΧΑΪΑΣ

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΧΑΪΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΔΠ ΑΧΑΪΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΒΟΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3/9/2017 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ .Η ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2016-2017 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2016-2017 . ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 08:00 π.μ.
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/08/2017 ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΑΧΑΪΑΣ.
ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9/9/2017 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/9/2017 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Α.ΚΑΝΣΙΤΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 08:00 π.μ..
ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ Η΄ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ (ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΄Ή ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ.
ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥ(ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ) ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ , ΒΟΗΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.