Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

Εισιτήρια για Εσθονία-Βέλγιο

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Άρχισε η διάθεση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με την Εσθονία (Πέμπτη, 31/8/2017) και με το Βέλγιο (Κυριακή, 3/9/2017) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα «ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ» και να προμηθευτούν άμεσα τα εισιτήριά τους πατώντας ΕΔΩ.

Όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά, μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο είτε μέσω της υπηρεσίας [email protected] τυπώνοντας το voucher αγοράς του εισιτηρίου τους είτε μέσω της εφαρμογής για κινητό (smartphone) τηλέφωνο, για την οποία πρέπει να κάνουν τα παρακάτω βήματα:

Επιλέγουν την παραλαβή-εμφάνιση εισιτηρίων στο smartphone κινητό τους. Για να μπορέσουν να δουν το εισιτήριό τους θα πρέπει να συνδεθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pame-ethniki.gr μέσω του smartphone κινητού τους και να επιλέξουν «e-tickets» αφού συνδεθούν στο λογαριασμό τους. Κατά την πρόσβασή τους στο γήπεδο θα πρέπει απαραίτητα να έχουν δυνατότητα σύνδεσης με δεδομένα (data) για να εμφανίσουν το QR code που θα έχουν λάβει και να ελεγχθεί αυτό από το προσωπικό στις θύρες εισόδου.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι όσοι ενδιαφερόμενοι δεν διαθέτουν την δυνατότητα να προμηθευτούν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους μέσω της παραπάνω διαδικασίας, μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Α. (Κορίνθου και Βούρβαχη 1, ΤΗΛ. 2610271912, 2610273634) έχοντας μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ καθώς και τα χρήματα του εισιτηρίου. Διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν στις τιμές των 5, 10, 15 και 20 ευρώ.