Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργομετρικών δοκιμασιών για όλους τους αθλητές που βρίσκονται στις ηλικίες των μικτών ομάδων. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εργομέτρες κ. Μαρία Μισαηλίδη και κ. Χρήστο Παπακωνσταντίνου, την Νίκη Προαστείου, την Θύελλα Αιγίου και την ΑΕ Πάτρα 2005 για την παραχώρηση των αθλητικών τους χώρων καθώς επίσης και τον κ. Κουνάβη Ηλία για την βοήθεια και υποστήριξη του.
Στην δεύτερη φάση των μετρήσεων προκρίθηκαν 90 αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις ανά θέση, οι οποίοι θα περάσουν από τεχνομετρία ποδοσφαίρου από την εταιρεία Athlometrix. Οι μετρήσεις θα γίνουν σε 4 group κατά τη διάρκεια των οποίων θα γίνει και ενημέρωση από την Athlometrix στους κηδεμόνες των αθλητών.
Η διαδικασία είναι ανοιχτή στο κοινό και καλούνται να την παρακολουθήσουν τόσο γονείς όσο και παράγοντες και προπονητές.
Την Τρίτη στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί μία ενημέρωση για όλους τους προπονητές στο αθλητικό κέντρο της Νίκης Προαστείου (στο οποίο πραγματοποιούνται και οι μετρήσεις της Athlometrix). Στις 19:30 θα γίνει η ενημέρωση στο τεχνικό συμβούλιο και την τεχνική επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας.
Εάν κάποιος αθλητής που δεν έχει επιλεγεί θέλει να συμμετάσχει στην διαδικασία μπορεί να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Athlometrix κ.Θύμη Δημήτριο. Τ:+306983922627